Kyrkjelydane

John Leikvar Nessa - kyrkjetenar Årdal kyrkje
Bente Tednes Gjil - kyrkjetenar Jøsenfjorden bedehuskapell

Gravplassane:
Sven Valheim - gravplassarbeidar med hovudansvar for Årdal kyrkjegard, Fister kyrkjegard, Øye gravplass og Sandanger gravplass
Ola Mjølhus - gravplassarbeidar med hovudansvar for Hjelmelanbd kyrkjegard, Vormedalen gravplass, Jøsneset gravplass og Jøsenfjorden gravplass

Kyrkjekontoret held hus i Prestagarden 5, det som tidlegare vert kalla Gjensidigebygget. Som mange vil hugsa er dette same stad som kyrkjekontoret var fram til 2004. Nå er me altså tilbake, men med mykje betre plass. Inngangen til kontoret er frå baksida, altså på same plan som kontora, så her er det ingen trapper eller andre hindringar. Du kan og bruka same inngang som til lensmannen, og opp trappa.
Her er det kontor for prost, sokneprest, kyrkjeverje, kantor, diakon, trusopplærar og prostesekretær. Me har romslege, lyse og trivlege kontorlokale, og me tek gjerne imot besøk. Kyrkjeverje Olav Frantzen  er stort sett på kontoret heile dagen. Dei andre har ikkje faste kontortider, så dersom du vil treffa Sigrid, Aud, Sigrunn eller Anne-Berit, så vil det vera lurt å ringja først.

Åpningstider:
Kontoret er til vanleg ope tysdag til fredag kl. 09-14, men dersom du kjem utanom desse tidene og døra er open, så er det berre å komma inn. Elles er me tilgjengelege på telefonen også utanom kontortida (sjå kontaktopplysningar om den enkelte). Onsdag  mellom kl. 9 og kl. 10.30 har me stabsmøte, og me har vanlegvis matpause mellom 11.30 og 12.00.Telefonnr til kontoret: 40439240
Mobiltelefon kyrkjeverje: 97755271