Prosjektkor for barn i Fister

I oktober /november inviterer vi til prosjektkor for barn (1.-7.klasse) i Fister kyrkje!

Det blir følgjande øvingar i Fister kyrkje:
tysdag 22.oktober kl 13.45-14.45
tysdag 29.oktober kl 13.45-14.45
tysdag 5.november kl 13.45-14.

Opptreden ved FAMILIGUDSTENESTE i Fister kyrkje søndag 10.november kl.11.00

Dette tiltaket er ein del av trusopplæringa i kyrkja vår, og det kostar ikkje noko for den enkelte å delta:)Påmelding til:
Barne- og ungdsomsprest Ine Linn Marthinsen,  til tlf 901 93 170 eller mail: inelinn@hjelmeland.kyrkja.no

Det vil også kome info til den enkelte om dette seinare, som ranselpost gjennom skulen på Fister.

Dei som ønskjer å delta, og går på leksehjelp, må gi beskjed til leksehjelpa/SFO om dette.
Så vil ein av korleiarane henta dei det gjeld og gå saman med dei til kyrkja.
Foreldra hentar i kyrkja når øvingane er slutt (kl 14.45)

Koret blir leia av kantor Anne-Berit Rinde Bjelland og BU-prest Ine Linn Marthinsen.

Vi håpar dette kan bli eit spennande og kjekt prosjekt, som og vil kunne prege gudstenesta den 10.11 på ein flott måte! :)

Vel møtt!